نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری خراسان رضوی از ۱۸ آذرماه آغاز شده و تا ۲۱ آذرماه ادامه دارد. در نخستین روز این رویداد، مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص با هدف برداشتن گامهای عملی در مسیر تبدیل شدن به هاب نوآوری حوزه غذاهای خاص و معرفی ظرفیتهای خود به جامعه فناوران صنایع غذایی حضور یافت.
در غرفه مرکز، نمونههایی از محصولات نوآورانه و طرحهای تحقیقاتی ارائه شد که تمرکز آنها بر توسعه فناوریهای سلامتمحور و عملکردی بود.
همچنین از نمونه محصولات اولیه حاصل از طرحهای جهاد علمی که با حمایت سازمان اتکا در موسسه پژوهی علوم و صنایع غذایی اجرا شده بود، رونمایی شد و این محصولات مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفت.
در جریان بازدیدها، رئیس مرکز به همراه کارشناسان ضمن معرفی ظرفیتها، درباره فرصتهای همکاری مشترک با دانشگاهها، شرکتهای فناور و سرمایهگذاران گفتگو کردند. مذاکرات اولیه برای جذب شرکتهای دانشبنیان نیز آغاز شد




