ورود به بخش استارت آپ ها rocket
  1. در حاشیه نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری خراسان رضوی؛ زیست بوم فناوری و نوآوری غذای سالم آغاز به کار کرد
  2. در حاشیه نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری خراسان رضوی؛ زیست بوم فناوری و نوآوری غذای سالم آغاز به کار کرد
  3. در حاشیه نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری خراسان رضوی؛ زیست بوم فناوری و نوآوری غذای سالم آغاز به کار کرد
  4. در حاشیه نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری خراسان رضوی؛ زیست بوم فناوری و نوآوری غذای سالم آغاز به کار کرد

با امضای تفاهم نامه سه جانبه فی مابین موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی و پارک علم و فناوری خراسان رضوی، زیست بوم فناوری و نوآوری غذای سالم در حاشیه بیست و سومین نمایشگاه گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری آغاز به کار کرد.
به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، «دکتر سید محمد علی رضوی» رئیس این موسسه در مورد راه اندازی این زیست بوم گفت: زیر ساخت های این شبکه متشکل از پارک های علم و فناوری، مراکز تحقیقاتی و پژوهشی شامل شبکه ملی پژوهش و فناوری علوم و صنایع غذایی، شهرداری، شهرک های صنعتی، بخش خصوصی، شرکت های دانش بنیان، نهادهای مالی، شرکت های فناور و دارای توانمندی تحقیق و توسعه و تشکل های مرتبط است.
وی به اهداف راه اندازی این زیست بوم اشاره و بیان کرد: شناخت اولویت های کلان کشور در حوزه ایمنی و امنیت غذایی و تبدیل شدن به بازوی علمی عملیاتی اجرای سیاست های کلان کشور، ارائه خدمات فناورانه و دانش بنیان از طرف زیست بوم به واحدهای صنایع غذایی، راه اندازی پردیس های تخصصی حوزه صنعت غذا در جهت ایجاد زنجیره ارزش، ایجاد ارتباط با مراکز صنعتی و توانمند جهت انتقال یافته های فناورانه به صنعت غذای کشور، جلوگیری از موازی کاری در اجرای پژوهش های کاربردی و استفاده از ظرفیت دانشی زیست بوم از اهداف ایجاد این زیست بوم به شمار می روند.
رضوی ادامه داد: شبکه سازی بین بازیگران اصلی زیست بوم نظیر مراکز پژوهشی، شرکت های دانش بنیان، صنعت غذا و مراکز فناوری دیگر ارگان‌های مشورتی با هدف استفاده از ظرفیت آنها در توسعه زیست بوم و ایجاد فضای همکاری در تدوین نیازها، محصولات اولویت دار دانش بنیان مطابق با سند آمایشی سرزمین، استفاده بهینه از ظرفیت های خالی بخش صنایع غذایی، پروژه یابی برای هدایت سرمایه گذاری و ایجاد زنجیره ارزش افزوده به منظور کارآمد کردن رویه های تولید، تأمین و عرضه محصولات صنایع غذایی و نیز تسهیل حضور شرکت های توانمند دانش بنیان در بخش های مختلف صنایع غذایی با هدف کیفی سازی و توسعه بازار محصول از دیگر اهداف راه اندازی زیست بوم فناوری و نوآوری غذای سالم به شمار می روند.
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مورد متقاضیان داخلی عضویت در این زیست بوم گفت: وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری، صنعت، معدن و تجارت، بهداشت  و درمان و جهاد کشاورزی و نیز شرکت‌های دانش بنیان، صنعت غذا، عموم مردم، وزارت دفاع و پدافند غیر عامل، وارد کنندگان و صادرکنندگان مواد غذایی، دامپزشکی، سازمان های نظارتی و بازرسی و سایر موارد متقاضیان داخلی حضور در این زیست بوم می باشند.
وی همچنین افزود: صادرکننده گان، سازمان گمرک، ISO و سایر موارد متقاضیان خارجی زیست بوم فناوری و نوآوری غذای سالم را تشکیل می دهند.

تگ ها: