1. رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهد در میان 52 عضو هیات علمی ممتاز کشور
  2. رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهد در میان 52 عضو هیات علمی ممتاز کشور

روز سه‌شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ و به مناسبت سالروز شهادت استاد مطهری و روز بزرگداشت مقام معلم و استاد، مراسم تقدیر از استادان نمونه دانشگاه­ها و موسسات آموزش عالی وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار گردید. در این مراسم که دکتر زلفی گل وزیر محترم علوم و حجت الاسلام رستمی نماینده محترم مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، معاونین محترم وزارت عتف و برخی روسای دانشگاه­ها حضور داشتند، از جناب آقای دکتر سید محمد علی رضوی رئیس موسسه بعنوان یکی از ۵۲ عضو هیات علمی برتر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تقدیر به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی موسسه، جناب آقای دکتر رضوی بعنوان یکی از منتخبین سخنرانی در بزرگداشت روز معلم، با نگاهی اجمالی به حوزه آموزش عالی کشور در چهار دهه گذشته و لزوم تغییرات جدی تر در شرایط کنونی، چالش­های مهم در حوزه­های توسعه کمی و کیفی، ماموریت گرایی، استقلال مالی و اداری، نحوه پذیرش دانشجو و طرح­های پژوهشی دانشگاه­ها و موسسات آموزش عالی را مطرح نمودند.