ورود به بخش استارت آپ ها
تغییر زبان
فارسی
English
العربیة
درباره موسسه پژوهشی
تاریخچه موسسه پژوهشی
کلیپ معرفی
چشم انداز و اهداف
نمودار سازمانی
قوانین و مقررات
آیین نامه ها و شیوه نامه ها
بخش نامه ها
دستورالعمل ها
فرم های امور پژوهشی
اسناد پژوهشکده
قوانین و مقررات داخلی
فرم های دفتر همکاریهای علمی بین المللی
فرم های آزمایشگاه ها
قوانین و مقررات امور پژوهشی
آیین نامه ها و قوانین واحد آموزش
فرم های آموزش
قوانین و مقررات داخلی1
قوانین و مقررات وزارتی
حوزه ریاست
پیام ریاست
رئیس نظارت و ارزیابی
مدیر امور حقوقی و قراردادها
مدیر طرح و برنامه
معاونت ها
معاونت پژوهشی
معاونت اداری و مالی
پژوهشکده ها
پژوهشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی
گروه طراحی ماشین آلات صنایع غذایی
گروه فرآوری موادغذایی
گروه شیمی مواد غذایی
پژوهشكده فناوري هاي پيشرفته مواد غذايي
گروه نانو فناوری مواد غذایی
گروه زیست فناوری مواد غذایی
گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی
دستاورد ها
طرح های اجرا شده
طرح ها و پروژه های جاری
دانش فنی
ارتباط با ما
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
سال جهش تولید
پژوهشکده ها
آزمایشگاه ها
امور پژوهشی
پردیس های آموزشی و پژوهشی
گروه همکاری های علمی بین المللی
آموزش و تحصیلات تکمیلی
کارآفرینی و ارتباط با جامعه
مرکز اسناد و کتابخانه
روابط عمومی
فناوری اطلاعات و ارتباطات
نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
خبرنامه آموزش عالی
21 اردیبهشت
دانلود خبرنامه آموزش عالی
تگ ها:
اطلاعیه ها
لینکدین
ایمیل
اشتراک گذاری :
گروه های خبری
اخبار پژوهشی
تفاهم نامه ها
اخبار داخلی
بازدید ها
اخبار همکاری های بین الملل
همایش ها و نمایشگاه ها ، کارگاه ها
سایر
اطلاعیه ها
آخرین اخبار
همگام با پویش سبز درختکاری در وزارت علوم؛ کاشت 10 اصله نهال در باغ کلکسیون موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی انجام شد
چهارمین دوره طرح ضیافت اندیشه اساتید به صورت مجازی برگزار شد
وبینار علمی تخصصی کاربرد، پایش و ایمنی زیستی پروبیوتیک ها برگزار شد
مراسم تقدیر از بازنشستگان موسسه برگزار شد
همگام با پیشرفت های جهانی و در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ؛ طراحی و ساخت انواع سنسورهای کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی انجام شد
سرویس ها و سامانه ها
پست الکترونیک
اتوماسیون اداری
سیستم پژوهشگران
مدیریت آزمایشگاه
پورتال اساتید و دانشجویان
مرا به خاطر بسپار
ورود به سیستم