ورود به بخش استارت آپ ها rocket
  1. بازدید دبیر شبکه آزمایشگاهی کشور از آزمایشگاه مرکزی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
  2. بازدید دبیر شبکه آزمایشگاهی کشور از آزمایشگاه مرکزی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

دبیر شبکه آزمایشگاهی کشور در جریان سفر به استان خراسان رضوی، از آزمایشگاه مرکزی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بازدید و طی نشستی با معاون پژوهش و فناوری، مدیر و کارشناسان آزمایشگاه مرکزی، بر بهره‌مندی حداکثری از ظرفیت‌های آزمایشگاه‌های این مرکز تاکید کرد.

در این بازدید، دبیر شبکه آزمایشگاهی کشور با ظرفیت های آزمایشگاه های مختلف موسسه شامل آزمایشگاه آنالیز دستگاهی، شیمی، میکروبیولوژی، فرآوری، بیوفیزیک، زیست فناوری، ارزیابی حسی و نانوتکنولوژی مواد غذایی آشنا شده و همچنین موضوع حمایت های مختلف شبکه در حوزه های خرید مواد مرجع، آموزش، تعمیر و نگهداری و ... مورد بحث قرار گرفت.

دبیر شبکه آزمایشگاهی کشور با تأکید بر ظرفیت‌های قابل توجه این موسسه و ارائه خدمات آزمایشگاهی متنوع در حوزه صنایع غذایی، بر حمایت از آزمایشگاه‌های توانمند در سراسر کشور تأکید کرد و همچنین موضوع ایمنی و امنیت مواد غذایی که به عنان ماموریت ملی به این مؤسسه محول شده است، را از اولویت‌های مهم شبکه دانست. جناب آقای مهندس نسب، برحمایت شبکه از توسعه ظرفیت آزمایشگاه‌های توانمند جهت پیشبرد اهداف ایمنی مواد غذایی تاکید کرد.

 مجتبی نسب، با اشاره به تجربه‌های پیشین شبکه در شناسایی و توانمندسازی آزمایشگاه‌ها در دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی سراسر کشور، اظهار داشت: شبکه آزمایشگاهی کشور تلاش می‌کند با ارزیابی میدانی، ظرفیت‌های محلی را شناسایی کرده و حمایت‌های هدفمند را برنامه‌ریزی کند.

 دکتر جواد فیضی، معاون پژوهش و فناوری موسسه، در نشست با دبیر شبکه آزمایشگاهی کشور، با تأکید بر ضرورت گسترش همکاری‌های فی مابین به این نکته اشاره کرد که ایمنی و امنیت مواد غذایی با محوریت فراوری و ایجاد ارزش افزودهمواد غذایی به عنوان ماموریت اصلی از طرف وزارت محترم عتف به مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ابلاغ شده و تاکید نمود که مؤسسه با برخورداری از ظرفیت‌ های موجود آمادگی دارد در مسیر تبادل اطلاعات، انجام آنالیزهای تخصصی و همچنین به اشتراک‌گذاری دانش فنی با سایر مراکز پژوهشی کشور گام بردارد.

دکتر فیضی، با اشاره به تجربیات موفق مؤسسه در زمینه اجرای طرح‌های تحقیقاتی مشترک با سایر مراکز علمی، بر ضرورت ایجاد سازوکارهای منسجم برای ارتباط مستمر و هدفمند میان شبکه آزمایشگاهی کشور و مراکز تحقیقاتی تأکید کرد و گفت: این موسسه آمادگی دارد با بهره‌گیری از ظرفیت اعضای هیئت علمی، کارشناسان فنی و زیرساخت‌های موجود، در مسیر هم‌گرایی گام بردارد و از این فرصت برای تقویت جایگاه علمی کشور در عرصه ملی و بین‌المللی استفاده کند.

 در ادامه آقای دکتر مسلم جهانی مدیر آزمایشگاه های موسسه به همکاری خوب آزمایشگاه مرکزی موسسه و شبکه آزمایشگاهی کشور در سنوات گذشته اشاره کرد و تعامل میان تنها موسسه ملی درحوزه صنایع غذای با شبکه را در افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها و تسریع فرآیند تحقیق و توسعه مهم دانست. وی همچنین بیان کرد: همکاری آزمایشگاه‌های مراکز دولتی و خصوصی با دانشجویان، پژوهشگران و صاحبان صنایع به کمک شبکه آزمایشگاهی، فرصت بسیار ارزشمندی برای توسعه پژوهش‌های کاربردی و حل مسائل راهبردی و فناورانه است. وی در ادامه بر لزوم ایجاد سازوکارهای مناسب برای تقویت این همکاری‌ها و ارائه تسهیلات لازم به منظور تحقق این اهداف تاکید کرد.

دبیر شبکه آزمایشگاهی کشور در جریان سفر به استان خراسان رضوی، از آزمایشگاه مرکزی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بازدید و طی نشستی با معاون پژوهش و فناوری، مدیر و کارشناسان آزمایشگاه مرکزی، بر بهره‌مندی حداکثری از ظرفیت‌های آزمایشگاه‌های این مرکز تاکید کرد.

در این بازدید، دبیر شبکه آزمایشگاهی کشور با ظرفیت های آزمایشگاه های مختلف موسسه شامل آزمایشگاه آنالیز دستگاهی، شیمی، میکروبیولوژی، فرآوری، بیوفیزیک، زیست فناوری، ارزیابی حسی و نانوتکنولوژی مواد غذایی آشنا شده و همچنین موضوع حمایت های مختلف شبکه در حوزه های خرید مواد مرجع، آموزش، تعمیر و نگهداری و ... مورد بحث قرار گرفت.

دبیر شبکه آزمایشگاهی کشور با تأکید بر ظرفیت‌های قابل توجه این موسسه و ارائه خدمات آزمایشگاهی متنوع در حوزه صنایع غذایی، بر حمایت از آزمایشگاه‌های توانمند در سراسر کشور تأکید کرد و همچنین موضوع ایمنی و امنیت مواد غذایی که به عنان ماموریت ملی به این مؤسسه محول شده است، را از اولویت‌های مهم شبکه دانست. جناب آقای مهندس نسب، برحمایت شبکه از توسعه ظرفیت آزمایشگاه‌های توانمند جهت پیشبرد اهداف ایمنی مواد غذایی تاکید کرد.

 مجتبی نسب، با اشاره به تجربه‌های پیشین شبکه در شناسایی و توانمندسازی آزمایشگاه‌ها در دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی سراسر کشور، اظهار داشت: شبکه آزمایشگاهی کشور تلاش می‌کند با ارزیابی میدانی، ظرفیت‌های محلی را شناسایی کرده و حمایت‌های هدفمند را برنامه‌ریزی کند.

 دکتر جواد فیضی، معاون پژوهش و فناوری موسسه، در نشست با دبیر شبکه آزمایشگاهی کشور، با تأکید بر ضرورت گسترش همکاری‌های فی مابین به این نکته اشاره کرد که ایمنی و امنیت مواد غذایی با محوریت فراوری و ایجاد ارزش افزودهمواد غذایی به عنوان ماموریت اصلی از طرف وزارت محترم عتف به مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ابلاغ شده و تاکید نمود که مؤسسه با برخورداری از ظرفیت‌ های موجود آمادگی دارد در مسیر تبادل اطلاعات، انجام آنالیزهای تخصصی و همچنین به اشتراک‌گذاری دانش فنی با سایر مراکز پژوهشی کشور گام بردارد.

دکتر فیضی، با اشاره به تجربیات موفق مؤسسه در زمینه اجرای طرح‌های تحقیقاتی مشترک با سایر مراکز علمی، بر ضرورت ایجاد سازوکارهای منسجم برای ارتباط مستمر و هدفمند میان شبکه آزمایشگاهی کشور و مراکز تحقیقاتی تأکید کرد و گفت: این موسسه آمادگی دارد با بهره‌گیری از ظرفیت اعضای هیئت علمی، کارشناسان فنی و زیرساخت‌های موجود، در مسیر هم‌گرایی گام بردارد و از این فرصت برای تقویت جایگاه علمی کشور در عرصه ملی و بین‌المللی استفاده کند.

 در ادامه آقای دکتر مسلم جهانی مدیر آزمایشگاه های موسسه به همکاری خوب آزمایشگاه مرکزی موسسه و شبکه آزمایشگاهی کشور در سنوات گذشته اشاره کرد و تعامل میان تنها موسسه ملی درحوزه صنایع غذای با شبکه را در افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها و تسریع فرآیند تحقیق و توسعه مهم دانست. وی همچنین بیان کرد: همکاری آزمایشگاه‌های مراکز دولتی و خصوصی با دانشجویان، پژوهشگران و صاحبان صنایع به کمک شبکه آزمایشگاهی، فرصت بسیار ارزشمندی برای توسعه پژوهش‌های کاربردی و حل مسائل راهبردی و فناورانه است. وی در ادامه بر لزوم ایجاد سازوکارهای مناسب برای تقویت این همکاری‌ها و ارائه تسهیلات لازم به منظور تحقق این اهداف تاکید کرد.

تگ ها: