رديف |
نام پژوهشكده |
نام رشته |
گرايش |
موضوع طرح پژوهشي جهت ارائه طرحواره |
1 |
فناوریهای پیشرفته مواد غذایی |
مهندسی علوم صنایع غذایی |
زیست فناوری مواد غذایی |
کاربرد زیست فناوری در تولید غذاهای
فراسودمند |
2 |
فناوریهای پیشرفته مواد غذایی |
مهندسی علوم صنایع غذایی |
زیست فناوری مواد غذایی |
کاربرد روش های زیست فناوری در
افزایش زمان ماندگاری و کاهش سطح آلاینده ها |
3 |
فناوریهای پیشرفته مواد غذایی |
مهندسی علوم صنایع غذایی |
زیست فناوری مواد غذایی |
کاربرد روش های
بیولوژیکی در ایجاد ارزش افزوده در ضایعات محصولات کشاورزی |
4 |
فناوریهای پیشرفته مواد غذایی |
مهندسی علوم صنایع غذایی |
زیست فناوری مواد غذایی |
کنترلهای بیولوژیک فساد مواد غذایی
تازه و فرآوری شده |
5 |
علوم و مهندسی صنایع غذایی |
مهندسی علوم صنایع غذایی |
فراوری مواد غذایی |
افزایش راندمان تولید محصولات لبنی
با استفاده از هیدروکلوئید ها و سایر ترکیبات طبیعی |
6 |
علوم و مهندسی صنایع غذایی |
مهندسی علوم صنایع غذایی |
فراوری مواد غذایی |
استفاده از فناوری های نوین در
استخراج ترکیبات غذایی از منابع گیاهی |
7 |
فناوریهای پیشرفته مواد غذایی |
مهندسی علوم صنایع غذایی |
صنایع غذایی(گروه نانو فناوری مواد غذایی) |
رتبه بندی کیفیت
محصولات غذایی با استفاده از حسگرهای بویایی، چشایی و روش های نوین ارزیابی
حسی |
8 |
فناوریهای پیشرفته مواد غذایی |
مهندسی علوم صنایع غذایی |
صنایع غذایی(گروه نانوفناوری مواد غذایی) |
نقش فناوری های نوین در بهبود خواص
رئولوژیکی، ریز ساختارها و ویژگی های حسی محصولات غذایی نیمه جامد |
9 |
فناوریهای پیشرفته مواد غذایی |
مهندسی علوم صنایع غذایی |
صنایع غذایی(گروه نانو فناوری مواد غذایی) |
کاربرد فناوری فشار بالا(HPP) در اصلاح ساختار
بیوپلیمرها( با تاکید بر بهبود کف کنندگی/ ژل دهندگی |
10 |
فناوریهای پیشرفته مواد غذایی |
مهندسی علوم صنایع غذایی |
صنایع غذایی(گروه نانو فناوری مواد غذایی) |
استفاده از انرژی خورشیدی و کنترل
فرایندهای انتقال جرم و حرارت در فراوری مواد غذایی |
11 |
فناوریهای پیشرفته مواد غذایی |
مهندسی علوم صنایع غذایی |
صنایع غذایی(گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی) |
پایش آلاینده ها در موادغذایی |
12 |
علوم و مهندسی صنایع غذایی |
مهندسی علوم صنایع غذایی |
شیمی مواد غذایی |
افزودنی های غذایی و غذا- داروها
(استخراج- نگهداری- رسانش) |
13 |
علوم و مهندسی صنایع غذایی |
مهندسی علوم صنایع غذایی |
شیمی مواد غذایی |
بسته بندی هوشمند و زیست تخریب پذیر |