در نشست مشترکی با حضور رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار (مدیرعامل شرکت تجارت آجیل و خشکبار شورین)، زمینههای توسعه همکاریهای علمی و پژوهشی بررسی شد.
در این نشست بر بهرهگیری از ظرفیتهای آزمایشگاهی و پژوهشی موسسه در ارتقای صنعت آجیل و خشکبار تأکید شد.
از دیگر موضوعات تخصصی مورد بحث در این نشست، راهاندازی قطبهای علمی و میزهای تخصصی مرتبط» برای شکوفایی واحدهای صنعتی عضو اتحادیه آجیل و خشکبار اشاره شد.
جمال حسینی مدیرعامل شرکت آجیل و خشکبار شورین ضمن اعلام آمادگی برای همکاریهای گستردهتر در حوزه آجیل و خشکبار، خاطرنشان کرد که بهرهگیری از قانون جهش تولید دانشبنیان میتواند نقشی موثر در توسعه و ارتقای صنعت خشکبار کشور ایفا کند.
همچنین مدیرعامل شورین از ظرفیتهای آزمایشگاهی موسسه بازدید بهعمل آورد و بر استفاده حداکثری از توان تخصصی و تجهیزات مدرن آزمایشگاه در راستای بهبود کیفیت محصولات و استانداردسازی تولیدات تأکیدکرد.
لازم به ذکر است در این نشست مقرر شد تفاهمنامهای بهمنظور توسعه همکاریها در زمینه پژوهش، نوآوری و ارتقای کیفیت صنعت آجیل و خشکبار تنظیم و منعقد شود.