مراسم امضای تفاهمنامه همکاری میان مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و مهمانسرای حضرت رضا (ع) با حضور آقای خوراکیان (نماینده مدیریت عالی حرم مطهر رضوی)، دکتر سید محمدعلی رضوی (رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی)، و دکتر سید مهدی طالبیان (مدیرآشپزخانه و مهمانسرای حضرت رضا) برگزار شد.
هدف این تفاهمنامه، ایجاد پایگاه ارزیابی حسی غذا درمهمانسرای حضرت است. دکتر رضوی، رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، ضمن تشریح اهداف این همکاری، بر ارتقای کیفیت خدمات غذایی و بهبود استانداردهای تغذیه زائرین و مهمانان حرم مطهر تاکید کرد.
وی فرآیند ارزیابی حسی را یک رویکرد علمی برای بررسی ویژگیهایی نظیر طعم، بو، بافت و رنگ غذا دانست که به بهبود کیفیت و رضایتمندی زائران کمک میکند.
آقای خوراکیان با اشاره به اهمیت کیفیت غذا در تجربه زائران، بر لزوم همکاریهای علمی تأکید و این اقدام را گامی مؤثر در ارتقای خدمات زائرین ارزیابی کرد.
دکتر طالبیان نیز این اقدام را برای نخستین بار در شمال شرق کشور بسیار ارزشمند دانست و نقش مؤسسه پژوهشی را در بهبود خدمات و آموزشهای تخصصی برجسته خواند.