محتوای دوره:
- مقدمه: چرخه آب در طبیعت، منابع آب، شیمی آب
- آلودگی آب ها: فاضلاب و پساب ها، آلودگی کشاورزی، زیرزمینی و سایر آلاینده ها
- آب و بهداشت عمومی: املاح محلول، فلوئور آب، باکتری های بیماریزای آب
- تصفیه آبهای شهری: تصفیه خانه، حوض های انعقاد، ته نشینی، صافیها و هوادهی
- کیفیت آبهای صنعتی: سختی و انواع آن، قلیاییت، املاح محلول، سیلیس،کدروت، گازهای محلول
- مشکلات رایج در صنعت تصفیه آب: خوردگی فلزات، نشست، سارویه بستن، کف و جوشش
- سارویه بستن: انواع سارویه، روشهای حذف آن، رزین ها و دستگاههای سارویه زدایی
- خوردگی جوش آورها: اکسیژن محلول، گازکربنیک، ترک خوردگی
- روشهای تنظیم و مهار قلیاییت، حذف آهن و منگنز
- بازدید از تجهیزات مدیریت پسآب در آزمایشگاه
ارائه دهنده:
آقای دکتر رافع، دکترای علوم و صنایع غذایی، استادیار پژوهشکده علوم و صنایع غذایی
برگزاری:
تاریخ برگزاری: روزهای سه شنبه و چهارشنبه، 27 و 28 تیرماه.
اطلاعات بیشتر:
تلفن: 05135424353
فاکس: 05135424354
ایمیل: info@map-adib.ir
جهت کسب اطلاعات تکمیلی به سایت www.map-adib.ir مراجعه نمایید.