در راستای گسترش همکاریهای علمی بین المللی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، قرارداد یک طرح پژوهشی در قالب برنامه همکاریهای بینالمللی برای توسعه پژوهشهای کاربردی (ایکارد) با مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بینالمللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منعقد شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، این طرح پژوهشی با هدف جداسازی ، شناسایی وتعیین ویژگی های باکتريوسين¬های حاصل از باکتريهاي اسیدلاکتیک در محصولات بومی به منظور نگهداري بيولوژيک در فرآوردههاي غذایی و با همکاری اساتید دانشگاه London Metropolitan University انگلستان انجام می شود.
شایان ذکر است که موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی دارای دوازده طرح بین المللی دارای قرارداد همکاری با موسسات و دانشگاه های معتبر خارجی می باشد.
تگ ها: