ورود به بخش استارت آپ ها
تغییر زبان
فارسی
English
درباره موسسه پژوهشی
تاریخچه موسسه پژوهشی
کلیپ معرفی موسسه پژوهشی
چشم انداز و اهداف
نمودار سازمانی
حوزه ریاست
رئیس موسسه
مدیریت طرح و برنامه
نظارت و ارزیابی
روابط عمومی
گروه فناوری اطلاعات
معاونت ها
معاونت پژوهش و فناوری
مدیریت امور پژوهشی و تحصیلات تکمیلی
آموزش و تحصیلات تکمیلی
امور پژوهشی
معاونت اداری و مالی
مدیر اموراداری
پژوهشکده ها
پژوهشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی
گروه طراحی ماشین آلات صنایع غذایی
گروه فرآوری موادغذایی
گروه شیمی مواد غذایی
پژوهشكده فناوري هاي پيشرفته مواد غذايي
گروه نانو فناوری مواد غذایی
گروه زیست فناوری مواد غذایی
گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی
دستاورد ها
طرح های اجرا شده
ارتباط با ما
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
جهش تولید با مشارکت مردم
پژوهشکده ها
آزمایشگاه ها
امور پژوهشی
پردیس های آموزشی و پژوهشی
گروه همکاری های علمی بین المللی
آموزش و تحصیلات تکمیلی
کارآفرینی و ارتباط با جامعه
مرکز اسناد و کتابخانه
روابط عمومی
نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
روز جهانی غذا
قدس آنلاین
مردم سالاری آنلاین
خبرگزاری ایسنا
فودنا
گروه های خبری
اخبار پژوهشی
تفاهم نامه ها
اخبار داخلی
بازدید ها
اخبار همکاری های بین الملل
همایش ها و نمایشگاه ها ، کارگاه ها
سایر
اطلاعیه ها
به روایت تصویر
مراکز زیر مجموعه
آخرین اخبار
دکتر سیدمحمد علی رضوی و دکتر بهروز قرآنی به عنوان دانشمندان یک درصد برتر جهان شناخته شدند
دومین همایش ملی «پژوهشهای کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت» برگزار شد
پیام تسلیت رئیس موسسه به مناسبت شهادت مظلومانه سید حسن نصرالله و یاران شهیدش
برگزاری مراسم معارفه دانشجویان ورودی 1403-1404 در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
قرارگرفتن نام رئیس موسسه و عضو هیئت علمی موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی، در لیست دانشمندان2 درصد برتر جهان در سال 2024
سرویس ها و سامانه ها
پست الکترونیک
سامانه رفاهی
اتوماسیون اداری
سیستم پژوهشگران
مدیریت آزمایشگاه
پورتال اساتید و دانشجویان
مرا به خاطر بسپار
ورود به سیستم