کارگاه آموزشی
کاربرد، پایش و ایمنی زیستی پروبیوتیک ها
- تاریخ برگزاری
- 5 و 6 اسفندماه 1399
- ساعت
- مکان برگزاری
- بصورت مجازی برگزار می گردد
وبینار علمی تخصصی
"کاربرد، پایش و ایمنی زیستی پروبیوتیکها"
با گذشت هر روز، انبوه تحقیقات پرثمر محققین، جلوه های نوینی از نقش آفرینی پروبیوتیکها را به معرض ظهور می رساند و درپی آن اهمیت این اجزاء بیولوژیک در تضمین سلامت بدن و به خصوص سلامت سیستم گوارشی آشکارتر می گردد. در این راستا انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند شاخه شمال شرق کشور به همراه موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی درنظر دارد در پی استقبال از برگزاری موفق هفتمین کارگاه بین المللی پروبیوتیک ها که در آذر ماه سال جاری به زبان انگلیسی و با حضور 9 سخنران بین المللی صورت پذیرفت نسبت به ارائه بخشی از دستاوردهای این حوزه توسط اساتید و محققین دانشگاه و صنعت داخل کشور اهتمام ورزد.
لذا پیرو اطلاع رسانی قبلی، وبینار علمی تخصصی "کاربرد، پایش و ایمنی زیستی پروبیوتیکها" در تاریخ پنجم و ششم اسفندماه در چهار پانل تخصصی ذیل برگزار و یافتهها و تحقیقات نوین در این حوزه با دانشجویان، پژوهشگران و علاقهمندان به موضوع به اشتراک گذاشته خواهد شد:
پانل 1: تولید و فرمولاسیون فراوردههای پروبیوتیکی
پانل 2: پایش فراوردههای پروبیوتیکی: اصول و روشها
پانل 3: ایمنی زیستی پروبیوتیک ها و کاربردهای پزشکی
پانل4: ایمنی زیستی پروبیوتیک ها و کاربردهای پزشکی
اسامی سخنرانان و عناوین سخنرانی متعاقبا به اطلاع خواهد رسید. از دانشجویان، پژوهشگران و علاقمندان به موضوع دعوت می گردد جهت ثبت نام تا تاریخ 02/12/99 نسبت به تکمیل فرم پیوست و ارسال به آدرس الکترونیکی probioticworkshop@gmail.com و یا از طریق واتساپ به شماره 09363317957 اقدام نمایند.
با سپاس
دبیرخانه همایش