بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان عزیز دوره دکتری گرایش‌های مختلف رشته علوم و صنایع غذایی و سایر رشته های مرتبط می رساند، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی به عنوان تنها پژوهشکده ملی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در زمینه علوم و صنایع غذایی، می باشد و با تکیه بر نیروهای متخصص و با تجربه هیأت علمی و امکانات و تجهیزات پژوهشی مناسب، آمادگی جذب دانشجو برای فرصت مطالعاتی کوتاه مدت (6 ماهه) را دارد. دانشجویان علاقمند در گام نخست می توانند پس از مطالعه سوابق اعضاء هیات علمی پژوهشکده، اقدام به مذاکره با ایشان نموده و پس از کسب موافقت، نامه پذیرش و دعوتنامه پژوهشکده را دریافت نمایند. ادامه روند پذیرش نیز در دانشگاه مبدا و سازمان امور دانشجویان انجام می گیرد، که بخشنامه‌های جاری در سایت این سازمان قابل مطالعه می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس سایت پژوهشکده (www.rifst.ac.ir) مراجعه نمایید یا با کارشناس آموزش و تحصیلات تکمیلی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی سرکار خانم عباسی با شماره تماس 35425414- 051  تماس حاصل نمایید.