آموزش دانشجویان در سطح بین المللی یکی از اهداف و ماموریت های موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی محسوب می شود. این موسسه به عنوان تنها موسسه پژوهشی وابسته به وزارت علوم و تحقیقات و فناوری در حوزه غذا، همواره سابقه ای درخشان در آموزش دانشجویان پژوهش محور در مقطع تحصیلات تکمیلی داشته است. وزارت محترم علوم، تحقیقات و فناوری با در نظر گرفتن ظرفیتها و سابقه پرفروغ این موسسه در عرصه آموزش و تحقیقات در سال جاری (1397) به این موسسه مجوز پذیرش دانشجوی بین الملل را اعطا نمود. در نظام آموزشی پژوهش محور دانشجویان در مقایسه با سایر دوره ها، دروس نظری کمتری را گذرانده و بیشتر متمرکز بر آموزش از طریق عملی و مبتنی بر تحقیق و پژوهش هستند تا از این طریق تجربه عملی کافی برای ورود موثر به بازار کار را کسب کنند. رشته های آموزشی این موسسه شامل موارد ذیل می گردد:
• زیست فناوری مواد غذایی
• شیمی مواد غذایی
• مهندسی صنایع غذایی
• ماشین آلات صنایع غذایی
• نانوفناوری مواد غذایی
• ایمنی مواد غذایی
• فناوری مواد غذایی
• میکروبیولوژی مواد غذایی
برای اطلاعات بیشتر به پرتال گروه همکاریهای علمی بین المللی مراجعه کنید