از سوی دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی با دارابودن درجه علمی ـ پژوهشی، موفق به دریافت مجوز چاپ به زبان انگلیسی در زمینههای تخصصی علوم و صنایع غذایی شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، زمینه های تخصصی این نشریه مهندسی صنایع غذایی، شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی مواد غذایی، تغذیه ، فرآوری و فرمولاسیون مواد غذایی، بستهبندی مواد غذایی و فناوریهای نوین در مواد غذایی، کیفیت و استاندارد مواد غذایی، نگهداری، توزیع، فیزیک و بیوفیزیک مواد غذایی می باشد.
لازم به ذکر است این نشریه در بسیاری از پایگاههای اطلاعاتی نظیر Food Science and Technology Abstracts (FSTA)، Chemical Abstracts Service (CAS)، Directory of Open Access Journals (DOAJ)، Scientific Indexing Services (SIS)،Centre for Agriculture and Bioscience International (CABI) ، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، پایگاه اطلاعات نشریات علمی کشور (Magiran) و پایگاه اطلاعاتی سیویلیکا نمایه و به صورت الکترونیکی منتشر میشود.