با هدف ارتقای آگاهی و سلامت عمومی، بهبود کیفیت محصولات غذایی و رفاه جامعه، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی و گروه کارخانجات صنایع غذایی درنا تفاهم نامه همکاری علمی، پژوهشی و فناوری امضاء کردند.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، توسعه همکاری های علمی، فنی و پژوهشی، برگزاری نشست های هم اندیشی و مشاوره ای، مشارکت در انجام طرح های تحقیقاتی، استفاده از خدمات و تجهیزات آزمایشگاهی برای طرفین و حمایت از پروسه تبدیل واحدهای تحقیق و توسعه به واحدهای دانش بنیان توسط پژوهشکده موضوعات اصلی اجرای این تفاهم نامه را تشکیل می دهند.
لازم به ذکر است تحقق اهداف این تفاهم نامه از طریق تشکیل کمیته مشترک متشکل از نمایندگان دو مجموعه پیگیری خواهد شد.
تگ ها: