نشست علمی «دکتر حمید بهادر قدوسی» عضو هیأت علمی دانشگاه متروپلیتن لندن با حضور جمعی از اعضای هیات علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی این موسسه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، این گفتگوی علمی پیرامون تحقیقات حوزه علوم و صنایع غذایی در دانشگاه متروپلیتن لندن با محوریت پژوهش های کاربردی در خصوص فرآورده های پروبیوتیک و پری بیوتیک انجام گردید.
در این جلسه دکتر قدوسی ضمن بررسی جایگاه فرآورده های غذایی پروبیوتیک در کشور متبوع، به استانداردهای سخت گیرانه اتحادیه اروپا در خصوص این محصولات و محدودیت های قانونی و نظارتی در تولید و بسته بندی این محصولات بویژه الزامات و دشواری های اخذ مجوز جهت درج عنوان پروبیوتیک برای این فرآورده ها اشاره نمود.
همچنین ایشان در پاسخ به سوالات حاضرین به ارائه توضیحاتی در خصوص جایگاه محصولات تراریخته در بازار اروپا و دیدگاه های مختلف در این زمینه، و نیز نحوه ارتباط صنعت و موسسات پژوهشی در کشور متبوع پرداخت.