سمینار علمی چالش های زنجیره تولید نان با رویکرد آلودگی های ناشی از خوردگی سطوح در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، « مهندس ضیاء حسین پور» مدرس این سمینار علمی در خصوص اهمیت موضوع بیان کرد: نان یکی از پرمصرف ترین مواد غذایی در ایران به شمار می رود و از این رو سلامت نان برای سلامت جامعه از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی ادامه داد: با توجه به گزارشات منتشر شده میزان برخی از آلودگی ها در نان های تولیدی قابل توجه بوده که باید برای شناخت نحوه ورود آلودگی و علت و منشاء آن تحقیقات بیشتری صورت گیرد.
حسین پور در خصوص راهکارهای کاهش آلودگی نان گفت: شناسایی منابع آلودگی، ارائه راهکارهای عملی جهت رفع و جلوگیری از ورود آن از هر منبع، بررسی و اصلاح دستورالعمل ها و بهینه سازی تجهیزات پخت نان ازجمله مهمترین اقدامات رفع این مشکل به شمار می رود.