1. سمینار علمی چالش های زنجیره تولید نان با رویکرد خوردگی سطوح برگزار شد

سمینار علمی چالش های زنجیره تولید نان با رویکرد آلودگی های ناشی از خوردگی سطوح در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، « مهندس ضیاء حسین پور» مدرس این سمینار علمی در خصوص اهمیت موضوع بیان کرد: نان یکی از پرمصرف ترین مواد غذایی در ایران به شمار می رود و از این رو سلامت نان برای سلامت جامعه از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

وی ادامه داد: با توجه به گزارشات منتشر شده میزان برخی از آلودگی ها در نان های تولیدی قابل توجه بوده که باید برای شناخت نحوه ورود آلودگی و علت و منشاء آن تحقیقات بیشتری صورت گیرد.

حسین پور در خصوص راهکارهای کاهش آلودگی نان گفت: شناسایی منابع آلودگی، ارائه راهکارهای عملی جهت رفع و جلوگیری از ورود آن از هر منبع، بررسی و اصلاح دستورالعمل ها و بهینه سازی تجهیزات پخت نان ازجمله مهمترین اقدامات رفع این مشکل به شمار می رود.