1. ادای احترام و تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در هفته دفاع مقدس

هم‌زمان با آغاز هفته دفاع مقدس و در سالروز شهادت امام حسن عسگری (ع) یاد و خاطره ایثارگری شهدا، جانبازان و رزمندگان گران‌قدر 8 سال دفاع مقدس با حضور ریاست و معاونین موسسه بر سر مزار شهدای گمنام و سرافراز همیشه جاویدان در دانشگاه فردوسی مشهد گرامی داشته شد.

به گزارش روابط عمومی ، در ادامه برنامه‌های شاخص موسسه در پاسداشت مناسبت‌های ملی و مذهبی ، ویژه‌برنامه نکوداشت هفته دفاع مقدس، صبح روز یکشنبه هم‌زمان با دومین روز از هفته دفاع مقدس و در سالروز شهادت امام حسن عسگری (ع) دکتر رضوی ریاست موسسه به همراه مهندس بشرویی معاون مالی واداری و دکتر فیضی معاون پژوهش و فناوری در یادمان شهدای گمنام و به خاک سپرده‌شده در دانشگاه فردوسی مشهد حاضر و با قرائت فاتحه‌ای یاد این عزیزان را گرامی دانستند.

دکتر رضوی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا در این مراسم گفت: امروزه همه ما وظیفه‌داریم در راستای گرامی داشت یاد و نام شهدا تلاش کنیم و جامعه‌ای که در آن فرهنگ ایثار و شهادت جاری باشد هیچ‌وقت در مقابل ظلم و ستم و نا عدالتی سر فرود نخواهد آورد و آن جامعه همواره در همه عرصه‌ها پیروز خواهد شد.