با حضور رئیس گروه همکاری های علمی و بین المللی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، نخستین نشست مشترک علم، فناوری و نوآوری ایران و ایتالیا در تهران برگزار شد که در این مراسم افقی روشن برای گسترش ارتباطات علمی دو کشور در حوزه علوم و صنایع غذایی ایجاد شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، در این نشست هیئت آکادمیک ایتالیایی متشکل از 119 نفر به همراه وزیر آموزش، دانشگاه و تحقیقات ایتالیا با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، معاونان و مقام های امور بین الملل این وزارتخانه به بحث و تبادل نظر برای گسترش ارتباطات علمی و فناوری دو کشور پرداختند.
همچنین در جلسه تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی برگزار شده در حاشیه این نشست «دکتر مرضیه حسینی نژاد» نماینده پژوهشکده علوم و صنایع غذایی به معرفی و تبین سیاست های این مرکز پژوهشی پرداخت که با استقبال قابل توجهی از طرف هیات ایتالیایی روبرو شد و امید آن می رود در آینده نزدیک روابط علمی پژوهشی گسترده ای میان این پژوهشکده و همتایان ایتالیایی خود برقرار گردد.