1. رئیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی نماینده وزارت علوم در شورای سیاستگذاری حلال شد

رئیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی با صدور حکمی از سوی معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان نماینده این وزارتخانه در شورای سیاستگزاری و راهبری تجارت کالا و خدمات حلال کشور منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، «دکتر وحید احمدی» با صدور این حکم «دکتر قدیر رجب زاده» را به عنوان نماینده این وزارتخانه در کارگروه استاندارد سازی کالا و خدمات حلال منصوب کرد این شورا با هدف سیاستگزاری توسعه تولید و صادرات فرآورده ها و اقتصاد حلال تشکیل شده است. 

شایان ذکر است در کارگروه استانداردسازی حلال علاوه بر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمان ملی استاندارد ایران، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران  عضویت دارند.