بدینوسیله مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ضمن تبریک به پذیرفته شدگان نیمسال اول ورودی 1401- 1400زمان ثبت‌نام و مدارک لازم پذیرفته‌شدگان آزمون دکتری سال 1400 اين مؤسسه را اعلام می‌نماید:

مدارک لازم

1. شش قطعه عکس4×3 زمينه سفيد و پشت نويسي شده (تهیه شده در سال جاری)؛

تبصره: برای برادرانی که معافیت تحصیلی آنها بعد از ثبت نام و از سوی مؤسسه صادر میگردد؛ 12 قطعه عکس باید تحویل داده شود

1. اصل و کپي از تمام صفحات شناسنامه ( 2 سري)؛
  2. اصل و کپي کارت ملي(پشت و رو- 2 سري)؛
  3. اصل و کپی مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد ( حداکثر زمان فارغ التحصیلی تا تاریخ 30/06/1400) که در آن معدل دوره قید شده باشد (یک سری)؛

تبصره 1: پذیرفته‌شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی ارشد خود نمی باشند لازم است اصل گواهی تائید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ کارشناسی ارشد خود را در زمان ثبت نام تحویل دهد.

1. اصل و کپي دانشنامه، ريز نمرات يا مدرکي که نشان دهنده فراغت از تحصيل در مقطع قبل باشد ( یک سری)؛
  2. مدرک قبولي در آزمون زبان؛
  3. اصل و کپي مدرکي مندرج در صفح 3 دفترچه ثبت نام 1400 مبني بر چگونگي وضعيت نظام وظيفه (کارت پايان خدمت، کارت معافيت،..)؛
  4. حکم مرخصی سالانه یا موافقت نامه بدون قيد و شرط از بالاترين مقام مسئول اداري جهت ادامه تحصيل براي کليه کارمندان اعم از شاغلين رسمي و پيماني ارگان های دولتی و يا ساير موسسات، بدون در نظرگرفتن سهميه قبولي آنان؛
  5. مدرک نشان دهنده استفاده از سهميه رزمندگان و مربیان.

به اطلاع آن دسته از پذیرفته‌شدگان آزمون دکتری نیمه متمرکز که کد رشته‌های مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی را انتخاب کرده‌اند، می‌رساند جهت ثبت نام حضوری با مدارک مذکور روز شنبه مورخ 27/06/1400 به دفتر آموزش و تحصیلات تکمیلی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، خانم سامیه عباسی مراجعه نمایید.

برای اطلاع از اطلاعیه های تکمیلی مؤسسه در خصوص ثبت نام مجددا به سایت موسسه مراجعه فرمایید

آدرس: مشهد- کیلومتر 12 بزرگراه آسیایی مشهدقوچان، روبروی شیر پگاه، جنب مسجد محمد رسول الله مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی پذیرفته‌شدگان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناس آموزش مؤسسه، خانم سامیه عباسی تماس حاصل فرمایند. تلفن تماس (35425414- 051 )