با هدف آشنایی اعضای هیأت علمی و دانشجویان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با آئین نامه ها و موضوعات مرتبط با اخلاق پژوهشی، کارگاه دو روزه «اخلاق پژوهشی؛ تشریح مصادیق و تبیین عوامل» به صورت آنلاین برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، «مهندس لیلا فلاح نژاد»، رئیس گروه برنامه ریزی پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، «دکتر مقصود فراستخواه»، استاد گروه برنامه ریزی آموزش عالی در موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی و عضو کارگروه اخلاق پژوهشی وزارت عتف و «دکتر علیرضا ثقة الاسلامی» استادیار گروه پژوهشی اخلاق و حقوق اطلاعات پژوهشکده جامعه و اطلاعات در پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) به عنوان مدرس در این کارگاه آموزشی و مطابق سرفصل های تعیین شده، به ارائه مطالب پرداختند
تگ ها: