1. پیام رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به مناسبت آغاز سال تحصیلی 1400-1401

دکتر قدیر رجب زاده، رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، در پیامی فرارسیدن سال جدید تحصیلی را به دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارکنان تبریک گفت. در متن این پیام آمده است:
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به عنوان تنها مرکز پژوهشی تخصصی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، علاوه بر ایفای نقش آموزشی و پژوهشی، در سال های اخیر ضمن تمرکز بر ایجاد دانشگاه نسل سوم با رویکرد کارآفرینی، منشاء نوآوری و ارتقاء سلامت و ایمنی در صنعت غذای کشور بوده است.
این مجموعه با ایجاد فضایی پویا و با نشاط، تمام تلاش خود را به ارتقای علوم و فناوری در صنعت غذا معطوف داشته است.
در آغازین روزهای بهار علم و دانش و در شرایطی که فرصت حضور دانشجویان گرامی به علت بحران کرونا میسر نمی باشد، ضمن آرزوی سلامتی، شروع سال تحصیلی جدید را به دانشجویان گرامی و همکاران محترم موسسه تبریک عرض نموده و توفیق روز افزون این خانواده بزرگ را از درگاه خداوند متعال خواستارم.
امیدوارم با همتی والا، امید به فردایی روشن و اندیشه ای سازنده، با رصد فرصت ها و شناخت نقاط ضعف و قوت در صنایع غذایی و کشاورزی، موجبات سربلندی ملت و کشور عزیزمان را فراهم آورید.

دکتر قدیر رجب زاده
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی