رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خبر داد: همزمان با 16 اکتبر (24 مهر ماه) «روز جهانی غذا» و «هفته غذا در کشور»، بسته تخصصی بهره وری صنایع غذایی در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ارائه می شود.
به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، «دکتر قدیر رجب زاده» گفت: خدمات ارائه شده در این بسته تخصصی شامل آزمایشگاهی، فنی و تخصصی، واگذاری دانش فنی، مشاوره ،تحقیق و توسعه، ثبت اختراع و حفاظت از مالکیت معنوی و آموزش های تخصصی پرسنل و نیروی انسانی شاغل در صنایع غذایی می باشد.
وی به شعار سازمان جهانی فائو در روز جهانی غذا اشاره و بیان کرد: شعار سال 2021 سازمان جهانی فائو " اقدامات ما آینده ما را می سازد : تولید بهتر، تغذیه بهتر، محیط زیست و زندگی بهتر" می باشد که بر اهمیت پژوهش برای داشتن فردایی بهتر اشاره دارد.
رجب زاده ادامه داد: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با توجه به رسالت های ملی و فرا ملی خود در این عرصه ضمن حمایت های همه جانبه از صنایع غذایی فعال در کشور، تمام تلاش خود را برای انجام پژوهش های کاربردی و فناورانه با تاکید بر ارتقای ارزش افزوده، امنیت و ایمنی محصولات غذایی، ارائه خدمات علمی - تخصصی به مراکز صنعتی و ایفای نقش موثر در سیاست های ملی انجام داده است.
وی از ارائه بسته تخصصی بهره وری صنایع غذایی در هفته غذا به عنوان یکی از اقدامات این موسسه برای ترویج پژوهش و نوآوری در صنعت غذای کشور نام برد و گفت: صاحبان صنایع، دانشجویان و متخصصان صنایع غذایی می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در بازه زمانی 24 الی 30 مهر ماه 1400 با دفتر کارآفرینی و ارتباط با جامعه موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و شماره های 35425409-051 و 35425364-051 تماس حاصل فرمایند.