1. انعقاد10 تفاهم نامه بین موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با دانشگاه های عراق
  7. انعقاد10 تفاهم نامه بین موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با دانشگاه های عراق
  8. انعقاد10 تفاهم نامه بین موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با دانشگاه های عراق
  9. انعقاد10 تفاهم نامه بین موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با دانشگاه های عراق

به گزارش روابط عمومی موسسه، در حاشیه این رویداد بزرگ علمی بین‌المللی تفاهم‌نامه‌هایی باهدف مشارکت فعال اساتید و محققان درزمینه علم و فناوری و به‌منظور توسعه روابط علمی  با دانشگاه‌های بغداد، کربلا، موصل، تکریت، دیالی، کوفه، بصره ، جامعه التکنولوجیا، جامعه عین به امضاء طرفین رسید.

این تفاهم‌نامه‌ها در حضور دکتر حدادی اصل قائم‌مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل و رئیس مرکز همکاری‌های علی بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر حیدر عبد ضهد معاون علمی وزارت علوم عراق به امضای دکتر سید محمدعلی رضوی رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و رؤسای دانشگاه‌های ذکرشده رسید.

دکتر قرآنی رئیس گروه همکاری‌های علمی بین‌المللی موسسه در حاشیه این رویداد گفت: طی این تفاهم‌نامه دو مجموعه موسسه و دانشگاه در زمینه‌های تبادل استاد جهت تدریس دروس آموزشی، ایجاد فرصت برای تحصیل دانشجویان علاقه‌مند به ادامه تحصیل، اجرای پروژه‌های پژوهشی و تحقیقاتی مشترک، برگزاری همایش‌ها، دوره‌ها و رویدادهای علمی مشترک، ایجاد مقاله‌های مشترک علمی بین اساتید دو کشور، تشکیل شبکه‌های علمی و پژوهشی مشترک با یکدیگر همکاری خواهند کرد.