1. رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بغداد به همراه تعدادی از مدیران و اعضائ هیات علمی این دانشکده وارد مشهد شدند.
  2. رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بغداد به همراه تعدادی از مدیران و اعضائ هیات علمی این دانشکده وارد مشهد شدند.
  3. رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بغداد به همراه تعدادی از مدیران و اعضائ هیات علمی این دانشکده وارد مشهد شدند.
  4. رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بغداد به همراه تعدادی از مدیران و اعضائ هیات علمی این دانشکده وارد مشهد شدند.
  5. رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بغداد به همراه تعدادی از مدیران و اعضائ هیات علمی این دانشکده وارد مشهد شدند.

به گزارش روابط عمومی موسسه این سفر در راستای توسعه همکاری‌های علمی ،بین‌المللی بین دو کشور و در جهت بالا بردن تعاملات و بررسی توانمندی‌ها به میزبانی موسسه انجام‌شده است.

دکتر بهروز قرآنی مدیر گروه همکاری‌های بین‌المللی در خصوص این سفر گفت: باهدف اجرائی شدن مفاد تفاهم‌نامه که پیش‌ازاین با دانشگاه بغداد به امضاء رسیده بود این سفر صورت گرفته و قرار است در این سفر در خصوص نحوه اجرای آن گفتگو و تبادل‌نظر گردد.

دکتر قرآنی در ادامه افزود: پروفسور امیره محمد صالح الربیعی رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بغداد به همراه جمعی از مدیران و اعضاء هیات علمی این دانشگاه به مدت 4 روز مهمان ما در مشهد بوده که در این مدت پس از شرکت در کارگروه‌های تخصصی علمی از مراکز تحقیقاتی و پژوهشی و همین‌طور صنایع غذایی مشهد بازدید خواهند کرد.