1. تفاهم‌نامه‌های علمی ایران و بغداد روی خط اجرا
  15. تفاهم‌نامه‌های علمی ایران و بغداد روی خط اجرا
  16. تفاهم‌نامه‌های علمی ایران و بغداد روی خط اجرا
  17. تفاهم‌نامه‌های علمی ایران و بغداد روی خط اجرا

به گزارش روابط عمومی موسسه با حضور رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بغداد مراحل اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های علمی بین دو کشور رنگ و بوی تازه‌ای گرفت.

دکتر بهروز قرانی مدیر گروه همکاری‌های بین‌المللی موسسه در خصوص حضور این هیأت علمی در موسسه گفت: یکی از برنامه‌های دارای اولویت در گروه همکاری‌های بین‌المللی موسسه توسعه همکاری‌های گسترده دیپلماسی علمی و تعاملات بین‌المللی با کشورهای منطقه الخصوص کشور عراق است که ما سعی کردیم از ظرفیت‌های تعاملی که دراین بخش به وجود آمده استفاده کنیم.

مدیر گروه همکاری‌های بین‌المللی موسسه در ادامه گفت: در این راستا گفتگویی بین موسسه و دانشگاه بغداد در مهرماه سال جاری در اجلاس هفته علم جمهوری اسلامی ایران و عراق به وجود آمد که تفاهم‌نامه‌ای به امضاء رسید که ماحصل پیگیری‌های صورت گرفته با حضور این هیأت عراقی شاهد عقد قرارداد و اجرای آن هستیم.

دکتر قرآنی در ادامه افزود: در جلسه‌ای که مشترکا با اعضائ هیأت علمی دو کشور انجام شد پیش‌نویس قراردادی با موضوعات تبادل اساتید، برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های کوتاه‌مدت آموزشی و رونق هرچه بیشتر تعاملات علمی و دانشگاهی بین دو کشور، توسعه فرصت‌های مطالعاتی برای اساتید، کمک در جهت ارتقائ سطح نشریات پژوهشی دانشکده کشاورزی بغداد و ... بحث و تبادل‌نظر شد.