1. رئیس دانشگاه بغداد: ما در کنار موسسه آمادگی برگزاری کنفرانس مشترک امنیت غذایی راداریم.
  2. رئیس دانشگاه بغداد: ما در کنار موسسه آمادگی برگزاری کنفرانس مشترک امنیت غذایی راداریم.
  3. رئیس دانشگاه بغداد: ما در کنار موسسه آمادگی برگزاری کنفرانس مشترک امنیت غذایی راداریم.
  4. رئیس دانشگاه بغداد: ما در کنار موسسه آمادگی برگزاری کنفرانس مشترک امنیت غذایی راداریم.
  5. رئیس دانشگاه بغداد: ما در کنار موسسه آمادگی برگزاری کنفرانس مشترک امنیت غذایی راداریم.
  6. رئیس دانشگاه بغداد: ما در کنار موسسه آمادگی برگزاری کنفرانس مشترک امنیت غذایی راداریم.
  7. رئیس دانشگاه بغداد: ما در کنار موسسه آمادگی برگزاری کنفرانس مشترک امنیت غذایی راداریم.

پروفسور بها ابراهیم انصاف رئیس دانشگاه بغداد در نشستی دوجانبه با نمایندگان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در کشور عراق آمادگی خود جهت برگزاری اولین کنفرانس مشترک در حوزه امنیت غذایی بین دو کشور را اعلام کرد.

وی افزود: این کنفرانس می‌تواند در جهت توسعه صنعت غذای عراق که متضمن امنیت غذای پایدار است کمک‌های شایانی نماید.

در این نشست دکتر رضوی ضمن تشکر از پروفسور بها ابراهیم انصاف بابت برگزاری این همایش علمی گفت: ما با بسیاری از دانشگاه‌های پیشرو در عراق همکاری‌های علمی برقرار کرده و تفاهم‌نامه‌هایی را در این زمینه امضا کرده‌ایم و این مشارکت می‌تواند بر گسترش روابط علمی دو کشور ایران و عراق تأثیرات بسیار گسترده‌ای داشته و مشکلات موجود در این بخش را مرتفع سازد.

دکتر رضوی ضمن تأکید بر استفاده از فناوری‌های پیشرفته همچون هوش مصنوعی در صنایع غذایی بر لزوم گسترش فناوری‌های نوین و پیشرفته و استفاده از نتایج آن در این حوزه تأکید کرد.