1. مصاحبه آزمون دکتری در موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی1403

به گزارش روابط عمومی، دکتر جواد فیضی، معاون پژوهش و فناوری مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، در خصوص نحوه برگزاری مرحله دوم ارزیابی تخصصی آزمون نیمه‌‌متمرکز دکتری این مؤسسه اعلام کرد: جلسه مصاحبه دانشجویان دکتری مؤسسه در روز ۲۹ خردادماه با حضور کمیته تخصصی متشکل از مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی و مدیران گروه‌های پژوهشی برگزار شد.

دکتر فیضی با ابرازخرسندی از آموزش‌های تخصصی در طول تحصیل دانشجویان در این موسسه افزود: بخشی از تحقیقات این مؤسسه توسط دانشجویان دکتری انجام شده و با توجه به ماهیت پژوهشهای صورت گرفته، این عزیزان ضمن تحصیل به انجام کارهای عملی و کسب تجربه در صنعت نیز می‌پردازند.

ایشان ضمن تأکید بر دقت صورت گرفته در نحوه گزینش دانشجویان دکتری بیان کرد: پس از انجام مصاحبه‌ها، اسامی پذیرفته‌شدگان توسط سازمان سنجش و آموزش کشور اطلاع رسانی خواهد شد.