اولین دوره بین المللی مدرسه تابستانی موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی به همت دفتر گروه همکاری های علمی-بین المللی از تاریخ سی ام تیرماه تا 8 مرداد ماه برگزار شد.
در این مدرسه تابستانی سعی شد تا با تکیه بر ظرفیت های موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برنامه های متنوع علمی و آموزشی در راستای ارتقای سطح علمی شرکت کنندگان برنامه ریزی گردد که هدف از اجرای آن ارتقای آگاهی علمی دانشجویان منتخب و نخبه کشور عراق بود.
لازم به ذکر است در این دوره کوتاه مدت چند تن از اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه های بغداد و العین و دانشجویان این دانشگاهها از رشته های کشاورزی و صنایع غذایی شرکت داشتند شرکت کنندگان علاوه بر بازدید از فضاهای علمی، آموزشی و آزمایشگاههای موسسه، با ظرفیتهای این موسسه آشنا شده و سپس در تورهای صنعتی و کارگاههای آموزشی تدارک دیده شده شرکت کردند.
بر اساس نظرسنجی صورت گرفته در مصاحبه با تمامی شرکت گان این مدرسه تابستانی، از برگزاری دوره رضایت کامل داشته و آن را کاملا مفید و کاربردی ارزیابی کردند و عنوان نمودند که خواهان برگزاری کار گاه های آموزشی مجدد و همکاری بیشتر بین دانشگاه های کشور عراق و موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی هستند