برگزاری کارگاه های آموزشی با حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه های بغداد و العین کشور عراق به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی، جمعی از اساتید و دانشجویان نخبه دانشگاه های بغداد و العین کشور عراق با حضور در موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی از نزدیک با پتانسیلها و قابلیتهای فناورانه موسسه آشنا شدند.
در این کارگاه که با ارائه اعضای هیئت علمی و کارشناسان آزمایشگاه موسسه علوم وصنایع غذایی برگزار شد، آنالیز ذرات با استفاده از روش تفریق نور پویا، بافت سنجی در محصولات غذایی و کشاورزی، کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا، آزمونهای فیزیکوشیمیایی و میکروبیولوژی مواد غذایی و خشک کن های انجمادی و پاششی و کاربرد الکتروریسی مورد آموزش قرار گرفت.
گفتنی است در مراسم اختتامیه این کارگاههای آموزشی که تحت عنوان اولین مدرسه تابستانی بین المللی برگزار گردید، توسط آقای دکتر سید محمد علی رضوی، رییس موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی گواهینامه معتبر علمی به دانشجویان دانشگاه العین وبغداد اهداء گردید.
لازم به ذکر است آموزش های پژوهش و فناوری با رویکرد هدایت ظرفیت های پژوهشی کشور در جهت حل مسائل و رفع نیازهای علوم پژوهشی صنایع غذایی و تکمیل زنجیره پژوهش، فناوری و نوآوری و یکی از راه های بهبود ارتباط صنعت و دانشگاه و ساماندهی نیازها و اولویت های پژوهشی صنایع، شرکت ها و همچنین آگاه کردن جامعه دانشگاهی از این نیازها طراحی و اجرا شده اند.