ورود به بخش استارت آپ ها rocket
  1. دفتر استانداردسازی در موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی دفتر استاندارد سازی افتتاح شد.

دکتر سید محمد علی رضوی رئیس موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی ارتباط بین سازمان ملی استاندارد و موسسات پژوهشی و علمی را برای سرعت بخشیدن به سیر پیشرفت و تعالی کشور لازم وضروری دانست.

وی با اهمیت راه اندازی این دفتر و تعامل با سازمان ملی استاندارد اظهار داشت: با هدف اجرایی کردن بندهای تفاهم‌‏نامه همکاری دو ‌جانبه بین اداره کل استاندارد خراسان رضوی و موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی، دفتر استانداردسازی راه اندازی شده است

تگ ها: