ورود به بخش استارت آپ ها rocket
  1. دفتر استانداردسازی در موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی دفتر استاندارد سازی افتتاح شد.

دکتر سید محمد علی رضوی رئیس موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی ارتباط بین سازمان ملی استاندارد و موسسات پژوهشی و علمی را برای سرعت بخشیدن به سیر پیشرفت و تعالی کشور لازم وضروری دانست.

وی با اهمیت راه اندازی این دفتر و تعامل با سازمان ملی استاندارد اظهار داشت: با هدف اجرایی کردن بندهای تفاهم‌‏نامه همکاری دو ‌جانبه بین اداره کل استاندارد خراسان رضوی و موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی، دفتر استانداردسازی راه اندازی شده است.

دکتر رضوی با اشاره به ماموریت ابلاغی، موضوعات اصلی مرتبط با امنیت غذایی را مطرح کرده و از اداره کل استاندارد استان، خواستار همکاری در بخش‌های مختلف برای اجرای موفق و موثرتر این ماموریت شدند.

مهندس سجادی، مدیرکل استاندارد، با ابراز خرسندی از پژوهش‌های انجام شده در حوزه صنایع غذایی در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، عنوان کرد: این پژوهش‌ها به دلیل تلاش‌ها و دستاوردهای علمی حاصله در مؤسسه بسیار قابل توجه و پراهمیت هستند. امیدواریم بتوانیم از این پژوهش‌ها در جهت آموزش و ترویج استاندارد در صنعت بهره ببریم، زیرا این دستاوردهای پژوهشی قطعاً نقش بسیار مهمی در سلامت و کیفیت محصولات غذایی و بهداشت عمومی جامعه خواهند داشت.

ایشان در ادامه ضمن ابراز خرسندی از افتتاح دفتر استانداردسازی در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، ترویج و آموزش همگانی در خصوص استانداردهای غذایی، مشارکت در فعالیت‌های پژوهشی، و عضویت و مشارکت در کمیته‌های فنی متناظر به عنوان یک عضو فعال، را از مهمترین اهداف دفتر مذکور برشمردند.

تگ ها: