به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی دفتر استاندارد سازی افتتاح شد.
دکتر سید محمد علی رضوی رئیس موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی ارتباط بین سازمان ملی استاندارد و موسسات پژوهشی و علمی را برای سرعت بخشیدن به سیر پیشرفت و تعالی کشور لازم وضروری دانست.
وی با اهمیت راه اندازی این دفتر و تعامل با سازمان ملی استاندارد اظهار داشت: با هدف اجرایی کردن بندهای تفاهمنامه همکاری دو جانبه بین اداره کل استاندارد خراسان رضوی و موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی، دفتر استانداردسازی راه اندازی شده است.
دکتر رضوی با اشاره به ماموریت ابلاغی، موضوعات اصلی مرتبط با امنیت غذایی را مطرح کرده و از اداره کل استاندارد استان، خواستار همکاری در بخشهای مختلف برای اجرای موفق و موثرتر این ماموریت شدند.
مهندس سجادی، مدیرکل استاندارد، با ابراز خرسندی از پژوهشهای انجام شده در حوزه صنایع غذایی در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، عنوان کرد: این پژوهشها به دلیل تلاشها و دستاوردهای علمی حاصله در مؤسسه بسیار قابل توجه و پراهمیت هستند. امیدواریم بتوانیم از این پژوهشها در جهت آموزش و ترویج استاندارد در صنعت بهره ببریم، زیرا این دستاوردهای پژوهشی قطعاً نقش بسیار مهمی در سلامت و کیفیت محصولات غذایی و بهداشت عمومی جامعه خواهند داشت.
ایشان در ادامه ضمن ابراز خرسندی از افتتاح دفتر استانداردسازی در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، ترویج و آموزش همگانی در خصوص استانداردهای غذایی، مشارکت در فعالیتهای پژوهشی، و عضویت و مشارکت در کمیتههای فنی متناظر به عنوان یک عضو فعال، را از مهمترین اهداف دفتر مذکور برشمردند.