به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی دفتر استاندارد سازی افتتاح شد.
دکتر سید محمد علی رضوی رئیس موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی ارتباط بین سازمان ملی استاندارد و موسسات پژوهشی و علمی را برای سرعت بخشیدن به سیر پیشرفت و تعالی کشور لازم وضروری دانست.
وی با اهمیت راه اندازی این دفتر و تعامل با سازمان ملی استاندارد اظهار داشت: با هدف اجرایی کردن بندهای تفاهمنامه همکاری دو جانبه بین اداره کل استاندارد خراسان رضوی و موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی، دفتر استانداردسازی راه اندازی شده است
تگ ها: