ورود به بخش استارت آپ ها rocket
  1. قرارگرفتن نام رئیس موسسه و عضو هیئت علمی موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی، در لیست دانشمندان2 درصد برتر جهان در سال 2024

به گزارش روابط عمومی موسسه، نام دکتر سید محمد علی رضوی رئیس موسسه و دکتر اسما وردیان عضو هیئت علمی گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بر اساس تازه‌ترین بروز رسانی پایگاه داده "فهرست دانشگاه استنفورد"، در میان پژوهشگران پر استناد دو درصد برتر دنیا قرار گرفتند.

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ضمن تبریک کسب این موفقیت، سلامتی و توفیق روزافزون را برای ایشان از خداوند سبحان مسئلت دارد.

تگ ها: