به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی، دکتر جواد فیضی معاون پژوهش و فن آوری اعلام خبر انتشار اسامی پژوهشگران پر استناد یک درصد برتر، افزود: بر اساس اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، تعداد ریاست موسسه پژوهشی و هیئت علمی گروه پژوهشی فناوری مواد غذایی موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی در لیست پژوهشگران پر استناد یک درصد برتر جهان قرار گرفتند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گفت، انتخاب افراد به این ترتیب که پژوهشگران در هر رشته بر حسب تعداد استنادهایی که دریافت کرده اند مرتب سازی و سپس پژوهشگران یک درصد برتر بر اساس حدود آستانه استنادی ESI به عنوان نخبگان علمی در نظر گرفته می شود ،بنابراین معیار انتخاب پژوهشگران در این فهرست، تعداد استنادهای صورت گرفته به تولیدات علمی آنها است.
بر همین اساس پژوهشگرانی که توانسته اند بر اساس فعالیت پژوهشی و تحقیقاتی خود در ده سال اخیر به بالاترین سطح اعتبار بین المللی دست یابند در دسته پژوهشگران پر استناد یک درصد دنیا قرار می گیرند.
دکتر فیضی اضافه کرد: بر اساس نتایج اعلام شده دکتر سید محمد علی رضوی ، دکتر بهروز قرآنی در جمع پژوهشگران یک درصد برتر ایرانی قرار گرفتند.
امید است با توسعه فعالیتهای پژوهشگران و دانشمندان کشور در راستای مرجعیت علمی و فناوری، شاهد ارتقا جایگاه جمهوری اسلامی ایران در سطح بین المللی باشیم.