ورود به بخش استارت آپ ها rocket
  1. نخستین رویدادملی مسئله محور نان برگزار شد
  2. نخستین رویدادملی مسئله محور نان برگزار شد

نخستین رویداد ملی مسئله‌ محور نان با هدف بررسی راهکار‌های علمی‌-پژوهشی برای ارتقای کیفیت انواع نان در سبد غذایی جامعه برگزار شد.

"نخستین رویداد ملی مسئله‌محور نان" با هدف بررسی راهکار‌های علمی‌-پژوهشی برای ارتقای کیفیت انواع نان در سبد غذایی جامعه، روز ۱۸ آذرماه ۱۴۰۳ با حضور ریاست موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی مقامات کشوری و لشکری و جمعی از اساتید، پژوهشگران و محققان دانشگاه‌های کشور در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد.

سیدمحمدعلی رضوی، رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، در این مراسم گفت: برگزاری" رویداد مسئله محور نان"، بهانه‌ای برای هدفمندسازی تلاش‌های علمی برای ارتقای کیفیت نان است.

دکتر رضوی با تاکید براهمیت نان به عنوان قوت غالب مردم ایران اظهار کرد: این موضوع در سبد غذایی ایرانیان به عنوان قوت غالب مردم اهمیت زیادی دارد؛ زیرا در کشور ما متوسط مصرف نان توسط اقشار مختلف مردم بیش از سه برابر متوسط جهانی است و اقشار متوسط و ضعیف جامعه براساس تحولات اقتصادی و معیشتی که در سال‌های اخیر ایجاد شده است، به‌جای برنج یا اقلام غذایی دیگر متمرکز بر مصرف نان هستند تا موادمغذی موردنیاز خود، فرزندان و اعضای خانواده‌شان را از این محل تأمین کنند.

ایشان با اشاره به انواع آردهای متنوع در حوزه آرد افزود: در کشور ما با توجه به تنوع گسترده گندم و آرد، افزودن نمک به آرد یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است که به بخش محوری ذائقه مردم نیز تبدیل شده است. وی همچنین با اشاره به بیماریهای روز جامعه عنوان کرد: نجات مردم از بسیاری از بیماری‌ها ازجمله فشارخون فقط با اصلاح و مهندسی مصرف نان می‌تواند یک هدف در دسترس و قابل‌تحقق باشد