به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی غلوم وصنایع غذایی، دانشجویان رشته زیست فناوری موسسه آموزش عالی خردگرایان مطهر از آزمایشگاه مرکزی و آزمایشگاه شیمی موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی بازدید کردند.
بنا به این گزارش در این بازدید دانشجویان با فرصتهای شغلی فارغالتحصیلان رشته صنایع غذایی از جمله آنالیز و آمادهسازی نمونههای مختلف غذایی وصنعتی به روشهای کلاسیک و دستگاهی آشنا شدند.
همچنین درباره اهمیت تحصیل در این رشته و فرصتهای موجود برای فارغالتحصیلان آن، جهت بالا بردن کیفیت غذایی و محصولات کارخانهای توضیحات لازم برای دانشجویان داده شد. براساس این گزارش رئیس امورآزمایشگاه ها، آقای دکتر جهانی، به نحو شایستهای نحوه عملکرد و اجزای مختلف دستگاههای کروماتوگرافی مایع (دو نوع دتکتور فلورسانس و دتکتور ماوراء بنفش) کروماتوگرافی گازی (ستون مویینه، ستون محافظ، محل تزریق، کپسول نیتروژن و دستگاه تولید کننده هیدروژن) دستگاه جذب اتمی (اجزای مختلف آن سیستم مهپاش نمونه، شعله خطی .و لامپ هالوکاتد) را برای دانشجویان توضیح دادند