به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی تفاهمنامه های همکاری علمی و تحقیقاتی بینالمللی فیمابین موسسه و پنج دانشگاه کشور عراق امضا شد.
این تفاهمنامهها زمینه همکاری های گسترده علمی- پژوهشی بین دو کشور را فراهم میکند.
سید محمد علی رضوی رئیس موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی گفت: براساس این تفاهمنامه ها، پنج دانشگاه شامل البیان، القاسم الخضرا، موصل، الفراهیدی و النهرین، در زمینههای اجرای پروژههای تحقیقاتی مشترک، تبادل استاد و دانشجو و راهنمایی مشترک پایاننامهها و برگزاری دورههای آموزشی مشترک برخط، سمینارها، کنفرانسها و تسهیل تبادل دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای دوره های تحقیقاتی و نیز برگزاری کارگاههای تخصصی در حوزههای علوم و صنایع غذایی همکاری خواهند کرد.
وی افزود: هدف از این همکاری، تقویت روابط علمی- پژوهشی بین دانشگاههای دو کشور در حوزه بین الملل، ارتقای سطح دانش و فناوری در هر دو کشور و تربیت نیروی انسانی متخصص در زمینههای مورد توافق است.
این تفاهمنامهها گامی مهم برای گسترش همکاریهای علمی- بینالمللی و تبادل دانش و تجربیات بین ایران و عراق محسوب میشود.
دکتر رضوی با اشاره به اهمیت حوزههای همکاری این تفاهمنامه ها بیان کرد: این همکاریها نه تنها به تبادل دانش و تجربیات کمک میکند، بلکه زمینهساز ایجاد شبکههای علمی و تحقیقاتی مؤثر در منطقه خواهد بود و نیز با این اقدامات، امیدواریم بتوانیم به توسعه پایدار و بهبود کیفیت محصولات غذایی در عراق کمک کنیم و به تبادل علمی و فرهنگی بیشتری دست یابیم.