رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خبر داد: همزمان با برگزاری نخستین رویداد تانا (توسعه اکوسیستم نوآوری استانها) در صنعت غذا، اکوسیستم نوآوری در صنایع غذایی خراسان رضوی، با حضور نامداران صنعت و شرکت های دانش بنیان تشکیل میشود.
به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، «دکتر قدیر رجب زاده» در آستانه برگزاری این رویداد افزود: تانا یا رویداد «توسعه اکوسیستم نوآوری استانها» بستری پویا در حرکت صنعت کشور و استانها به سوی توسعه خلاقیت و ارزش آفرینی است که در سال «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» با ابتکار وزارت علوم و همت کلیه مراکز دانشی با حمایت و هم افزایی شرکتهای پیشرو، مسیر توسعه فناوری و نوآوری کشور را هموار میسازد.
وی با اشاره به برگزاری اولین پیش رویداد تانا در صنعت غذای استان با همراهی پارک علم و فناوری خراسان رضوی و سایر فعالان صنعت غذا، ادامه داد: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در این رویداد که در روز دوشنبه ۲۴ مرداد ماه ۱۴۰۱ در مشهد مقدس برگزار میشود به عنوان تنها پژوهشگاه تخصصی صنعت غذای کشور، متناسب با برنامههای کلان ملی و استانی و ایفای مسوولیت اجتماعی خود سعی دارد در این پیش رویداد بستر توسعه فناوری و نوآوری صنعت غذا را در جهت تسهیل خدمترسانی به تمام فعالان این عرصه فراهم سازد.
رجب زاده به بیان اهداف این پیش رویداد پرداخت و گفت: ایجاد اشتغال پایدار، ترویج گفتمان نوآوری و کارآفرینی، تسهیل ارتباط بین صنایع غذایی و شرکتهای فناور دانش بنیان، همسویی ظرفیتها و پتانسیلهای علمی و فناورانه با نیازهای فناورانه و مسایل کلان و بهره مندی از ظرفیت نام آوران صنایع غذایی در اکوسیستم فناوری و نوآوری به منظور شبکهسازی و ارتقاء تعامل بین نقش آفرینان صنعت غذا در استان از جمله اهداف این رویداد میباشد.
وی به جایگاه خراسان رضوی در صنعت غذای کشور اشاره و بیان کرد: حضور مراکز علمی و فناوری در کنار واحدهای بزرگ صنعتی، ظرفیتهای مناسبی را جهت تحول و توسعه این زیست بوم ایجاد کرده که همراهی پارک علم و فناوری خراسان رضوی میتواند شتاب توسعه ای صنعت غذای استان را مضاعف نماید.
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بر اهمیت تحقق ارتقای فناوری در این رویداد تاکید کرد و افزود: هدف اصلی رویداد تانا، حل مسایل و پاسخگویی به نیازهای دانشی و فناورانه با استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان، پژوهشگاه و پارک علم و فناوری خواهد بود.
رجب زاده ادامه داد: ایجاد ارزش افزوده برای جلوگیری از خام فروشی، کاهش ضایعات به منظور ارتقای امنیت غذایی، غنی سازی مواد غذایی جهت بهبود کیفیت و سلامت غذا و کاهش وابستگی به واردات مواد اولیه در صنعت غذا مهمترین خط مشی های پیش رو در این عرصه خواهد بود.
وی در پایان گفت: در این رویداد یک روزه مخاطبان ضمن ارتباط با پژوهشگران و آشنایی با نحوه تعامل و همکاری با تسهیلگران حوزه دانش، از ظرفیتها و آزمایشگاههای پژوهشگاه علوم و صنایع غذایی نیز بازدید خواهند داشت.