براساس آخرین نسخه منتشر شده در ژانویه 2025، این مؤسسه در نخستین سال ورود به نظام رتبه بندی بین المللی سایمگو، موفق به کسب جایگاه 1612 جهانی، 33 خاورمیانه و 6 کشوری در میان موسسات برتر جهان شده است.
به گزارش دکتر بهاره عمادزاده رئیس مرکز اسناد و کتابخانه موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی «نتایج این رتبه بندی نشان میدهد که مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در میان ۷۱ دانشگاه و مؤسسه برتر کشوری که در حوزه علوم و صنایع غذایی فعالیت دارند، موفق به کسب رتبه 20 گردیده است.
در این حوزه، دانشگاههای علوم پزشکی کاشان و تهران و دانشگاه تربیت مدرس به ترتیب در جایگاههای اول تا سوم قرار دارند.»
دکتر عمادزاده ادامه داد: «علاوه بر این، ارزیابیها نشان میدهد که این مؤسسه در حوزه صنایع غذایی به ترتیب دارای رتبه 77 و 1540 در میان تمامی دانشگاهها و موسسات برتر در سطح خاورمیانه و جهان میباشد.»
وی همچنین اشاره کرد: «در رتبه بندی موضوعی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سطح ملی توانسته است در موضوعات «کشاورزی و علوم زیستی» و «شیمی» به ترتیب رتبه 2 در میان 16 مؤسسه برتر کشور و رتبه 17 در میان 64 مؤسسه برتر خاورمیانه را به خود اختصاص دهد.»
دکتر عمادزاده در پایان گفت: «نظام رتبه بندی سایمگو برای ارزیابی دانشگاهها و موسسات برتر در سطح جهانی از یک شاخص ترکیبی استفاده میکند که شامل سه مجموعه از شاخصها شامل عملکرد پژوهشی، بروندادهای نوآوری و تأثیر اجتماعی است. هر دسته از این شاخصها متشکل از مجموعهای از عوامل با وزنهای مختلف است که در ارزیابی به ایفای نقش میپردازند.
این موفقیت نشاندهنده تلاشهای مستمر مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در راستای ارتقاء کیفیت پژوهشها و نوآوریها در حوزه صنایع غذایی و علوم مرتبط میباشد.»