نخستین نشست کمیته علمی سومین همایش ملی "پژوهشهای کاربردی در امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت" روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ با حضور اعضای هیئت علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد.
در این نشست که با حضور دکتر سید محمدعلی رضوی، رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و رئیس همایش، دکتر مرضیه حسینینژاد، دبیر علمی همایش، و جمعی از اعضای هیئت علمی برگزار شد، برنامهریزیهای اولیه جهت برگزاری هرچه پربارتر سومین دوره همایش مورد بررسی قرار گرفت .
دکتر رضوی با اشاره به موفقیت دو دوره پیشین همایش، از برگزاری سومین همایش در روز پنجشنبه ۲۴ مهرماه 1404همزمان با روز جهانی غذا در مشهد خبر داد و بر لزوم مشارکت گستردهتر دانشجویان، متخصصان و اعضای هیئت علمی دانشگاهها و موسسات پژوهشی کشور برای ارتقای سطح علمی و عملی همایش تأکید کرد. وی همچنین امنیت غذایی را مسئلهای اجتماعی و چندبعدی دانست که در سالهای اخیر اهمیت ویژهای در سطح جهانی یافته و بر ضرورت ورود نظاممند به این حوزه در کشور تأکید کرد.
در ادامه، دکتر حسینینژاد با ارائه گزارشی از روند فعالیتهای دبیرخانه همایش، اظهار امیدواری کرد سومین دوره این همایش با بهرهگیری از تجربیات گذشته، نقش مؤثرتری در پیشبرد اهداف علمی و سیاستی کشور در حوزه امنیت و ایمنی غذایی ایفا کند.
بخش مهمی از این نشست به تبادل نظر میان اعضا درباره ساختار علمی همایش اختصاص یافت. در این بحثها، پیشنهاداتی پیرامون تعداد پانلهای تخصصی، چگونگی انتخاب محورهای تخصصی، شیوه اجرای میزگردها و جلسات تخصصی، و همچنین دعوت از سخنرانان کلیدی داخلی و بینالمللی مطرح شد.
در پایان نشست، اعضای کمیته علمی بر تدوین نقشه راه اجرایی همایش و پیگیری جدی برنامهها تا زمان برگزاری تأکید کردند.