در راستای توسعه همکاریهای پژوهشی در راستای توسعه همکاریهای علمی،پژوهشی و فناوری با هدف ارتقای کیفی محصولات لبنی، نشستی با حضور مدیران ارشد شرکت شیر پاستوریزه پگاه خراسان در محل مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد.
این نشست با هدف ایجاد تفاهمنامه همکاری و بهرهمندی از ظرفیتهای بند ۱۳ قانون جهش تولید دانشبنیان، برگزار گردید.
در این جلسه، مهندس هاشمی، مدیرعامل شرکت شیر پاستوریزه پگاه خراسان، به همراه دکتر فربد، مدیر تحقیق و توسعه (R&D) و جمعی از مدیران و کارشناسان شرکت، با مدیران مؤسسه، پژوهشی دیدار و گفت و گو کردند، در این دیدار زمینه های مختلف همکاری مشترک مورد بحث و بادل نظر قرار گرفت.
دکتر رضوی، از مدیران مؤسسه، ضمن تأکید بر اهمیت تعامل مؤثر میان صنعت و پژوهش در تحقق اهداف اقتصاد دانشبنیان، آمادگی مؤسسه را برای ارائه خدمات تخصصی پژوهشی در حوزه صنایع لبنی اعلام کرد.
مهندس هاشمی نیز با اشاره به برنامههای شرکت پگاه در مسیر نوآوری و بهبود مستمر کیفیت، بر اهمیت همکاری با مراکز علمی و پژوهشی تأکید و از این تعامل استقبال کرد.
این نشست را میتوان گامی مهم در راستای تقویت پیوند صنعت و دانشگاه و توسعه فعالیتهای دانشبنیان در زنجیره ارزش صنایع غذایی کشور دانست.