ورود به بخش استارت آپ ها rocket
  1. نشست مشترک معاون اداری و مالی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی در خصوص راه اندازی موزه ملی غذا در استان خراسان رضوی
  2. نشست مشترک معاون اداری و مالی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی در خصوص راه اندازی موزه ملی غذا در استان خراسان رضوی
  3. نشست مشترک معاون اداری و مالی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی در خصوص راه اندازی موزه ملی غذا در استان خراسان رضوی

نشست مشترک معاون اداری و مالی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی در خصوص راه اندازی موزه ملی غذا در استان خراسان رضوی در اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی خراسن رضوی برگزار گردد.

در این دیدار جناب اقای مهندس بشروئی ضمن معرفی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و جایگاه آن در نظام علم و فناوری کشور بر برنامه ریزی این موسسه برای ارتقای جایگاه گردشگری غذا در اقتصاد استان و توسعه این بخش از طریق نفوذ علم و فناوری و استفاده از ظرفیت های علمی و تحقیقاتی استان تاکید کرد.‌ 

وی همچنین ضمن تبیین برنامه موسسه در خصوص راه اندازی اولین موزه ملی و جامع غذا با همکاری سازمان همیاری شهرداری های استان تاکید کرد: در این عرصه ورود دستگاه های ذی ربط استانی و ملی از جمله اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی می تواند زمینه ساز رشد و بالندگی این حوزه در استان گردد. در این جلسه جناب اقای رکنی معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با کلیدی دانستن نقش موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در نفوذ علم و فناوری در حوزه های مختلف توسعه استان امادگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان را برای همکاری در اجرایی نمودن برنامه های موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در زمینه توسعه و گسترش گردشگری غذا در خراسان رضوی و راه‌ اندازی موزه ملی غذا در استان را اعلام نمود.

تگ ها: