با حضور مدیران عالی آستان قدس رضوی جلسهای تخصصی در خصوص توسعه ارزیابی حسی غذای حضرت با حضور جناب آقای دکتر طالبیان، مدیریت عالی آشپزخانه حرم مطهر رضوی و معاونان ایشان در این حوزه، برگزار شد.
در این نشست که با حضور جناب آقای دکتر رضوی، رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دکتر فیضی، معاون پژوهش و فناوری مؤسسه، و خانم دکتر یگانه زاد، عضو هیئت علمی گروه پژوهشی علوم حسی و شناختی غذا و مجری علمی پروژه، تشکیل شد، مباحث مختلفی پیرامون ارتقاء کیفیت غذای حضرت از منظر ارزیابی حسی مطرح گردید.
در این جلسه، ضمن تشریح اقدامات انجامشده در راستای راهاندازی مرکز جامع تخصصی ارزیابی حسی غذای حضرت، بر نقش علمی و کاربردی این مرکز در بهبود شاخصهای کیفی غذا تأکید شد.
همچنین روند تربیت ارزیابان حسی تخصصی، فرایند غربالگری ارزیابان و تدوین دستورالعملهای داخلی ارزیابی حسی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. در ادامه جلسه، بازدیدی از آزمایشگاه ارزیابی حسی و رفتار مصرف کننده در موسسه انجام شد و امکانات، تجهیزات و ظرفیتهای موجود این مرکز به مدیران آستان قدس معرفی گردید.
این بازدید زمینهساز توسعه همکاریهای علمی و اجرایی میان مؤسسه پژوهشی و مهمانسرا و آشپزخانه های حرم مطهر رضوی شد. در پایان، حاضران بر لزوم تسریع در تصویب و اجرای دستورالعملهای تدوینشده، تشکیل کمیته ارزیابی حسی زیر نظر مدیریت عالی حرم و موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و تداوم آموزش و مشاورههای تخصصی و تدوین پروژه های پژوهشی برای ارتقاء کیفیت غذای حضرت تأکید کردند.