نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی با افتخار، ملحق شدن پروفسور Jianshe Chen به هیآت تحریریه این نشریه را اعلام می دارد. پروفسور چن به عنوان یکی از دانشمندان پیشرو در حوزه فرایندهای دهانی (food oral processing) و ادراک حسی غذا شناخته می شود و در حال حاضر با انستیتو نوآوریهای غذایی و زیست فناوری سنگاپور همکاری دارد. وی عضو منتخب آکادمی بین المللی علوم و فناوری غذایی (IAFoST) و موسسه علوم و صنایع غذایی بریتانیا (IFST) بوده و سردبیر نشریه Texture Studies می باشد.
نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی که در حال حاضر در پایگاه بین المللی اسکوپوس نمایه می شود، پذیرای مقالات ارزشمند اساتید و دانشجویان حوزه صنعت غذا می باشد.
تگ ها: