درخشش علمی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سطح جهانی با انتخاب آقای دکتر سید محمدعلی رضوی، ریاست مؤسسه، و همچنین آقایان دکتر ساجد امجدی، دکتر خشایار سرابندی و خانم دکتر اسماء وردیان در فهرست معتبر دو درصد دانشمندان برتر جهان، بار دیگر جایگاه پژوهشی این مؤسسه را در عرصه بینالمللی تثبیت کرد.
به گزارش روابط عمومی و اطلاعرسانی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه استنفورد با همکاری انتشارات الزویر، فهرست سالانه دو درصد از برترین دانشمندان جهان را در سال ۲۰۲۵ منتشر کرده است؛ افتخاری بزرگ برای جامعه علمی کشور و این مؤسسه که نام چند تن از اساتید برجسته آن در این فهرست قرار گرفته است.
این رتبهبندی بر اساس شاخصهای علمی معتبر از جمله تعداد مقالات منتشرشده، میزان استنادات، ضریب h-index و میزان اثرگذاری پژوهشها در حوزههای تخصصی تهیه شده است. در گزارش امسال، استنادات دریافتشده در سال ۲۰۲۴ مبنای ارزیابی قرار گرفته که نشاندهنده اثرگذاری بهروز و توانایی پژوهشگران در تولید دانش نوین است.
شاخصهای مورد استفاده با در نظر گرفتن خوداستنادی، نسبت استنادها به مقالات استنادکننده، و اطلاعات مربوط به مقالات پسگرفتهشده (بر اساس پایگاه داده Retraction Watch) طراحی شدهاند تا تصویری دقیق از تأثیر واقعی علمی هر پژوهشگر ارائه دهند. همچنین سهم همنویسندگی و جایگاه پژوهشگر در مقالات (تکنویسنده، نویسنده اول یا آخر) نیز در نظر گرفته شده است.