به گزارش روابطعمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی: سومین همایش ملی «پژوهشهای کاربردی امنیت غذایی، فرآوری، ایمنی و سلامت» با محوریت مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و همزمان با روز جهانی غذا برگزار شد.
در این همایش، سخنرانان افتتاحیه از جمله دکتر محمدعلی رضوی، رئیس مؤسسه، دکتر نبی پور، معاون سیاسی استانداری، دکتر فرخ طایر اوف، نماینده فائو در ایران، دکتر پورجعفری، معاون تحقیقات سازمان اتکا و دکتر جوانمرد، رئیس پژوهشگاه استاندارد ایران، به ارائه دیدگاهها و راهکارهای علمی برای ارتقای امنیت غذایی، ایمنی و کیفیت محصولات غذایی پرداختند.
دکتر فرخ، نماینده فائو در ایران، بر اهمیت همکاری علمی و منطقهای و پژوهشهای کاربردی در ارتقای تابآوری سیستمهای غذایی تأکید کرد و دکتر رضوی نیز بر ضرورت کاهش ضایعات غذایی، اصلاح الگوی مصرف و حکمرانی مطلوب برای تحقق اهداف سند ملی امنیت غذایی تاکید نمود.
دکتر جوانمرد با اشاره به استانداردسازی فرآوری و ایمنی مواد غذایی، نقش پژوهشگاه استاندارد در تضمین کیفیت و صادرات محصولات کشور را تشریح کرد.
این همایش شامل چهار محور تخصصی بود: پانل سلامت و تغذیه با مدیریت دکتر محسن نعمتی، پانل ایمنی و ناامنی غذایی با مدیریت دکتر منیر السادات شکری، پانل فناوری و محصولات نوین غذایی با مدیریت دکتر هادی الماسی، پانل امنیت غذایی و تابآوری زنجیره تأمین غذا در شرایط بحران با مدیریت دکتر محمد مهدی برقراری و در پایان همایش میزگرد امنیت غذایی با محوریت پرسش و پاسخ خاتمه یافت.