ورود به بخش استارت آپ ها rocket
  1. ارزیابی مثبت معاون دفتر برنامه ریزی و سیاست گذاری امور پژوهشی وزارت عتف از جایگاه علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
  2. ارزیابی مثبت معاون دفتر برنامه ریزی و سیاست گذاری امور پژوهشی وزارت عتف از جایگاه علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
  3. ارزیابی مثبت معاون دفتر برنامه ریزی و سیاست گذاری امور پژوهشی وزارت عتف از جایگاه علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
  4. ارزیابی مثبت معاون دفتر برنامه ریزی و سیاست گذاری امور پژوهشی وزارت عتف از جایگاه علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
  5. ارزیابی مثبت معاون دفتر برنامه ریزی و سیاست گذاری امور پژوهشی وزارت عتف از جایگاه علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

در پی برگزاری نشست تخصصی «نمایه و نمایانی دستاوردهای علمی»، معاون دفتر برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری امور پژوهشی وزارت علوم با استناد به داده‌های استنادی بین‌المللی اسکوپوس، عملکرد مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی را مثبت ارزیابی کرده و جایگاه علمی این مؤسسه را در میان مراکز پژوهشی کشور «مثبت » اعلام کرد.

نشست تخصصی «نمایه و نمایانی دستاوردهای علمی» با حضور اعضای هیأت علمی و با سخنرانی دکتر طاهری، معاون دفتر برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد.

در این نشست، دکتر طاهری با اشاره به ضرورت نمایانی و اثرگذاری اجتماعی علم، ظهور آثار علمی و نشریات فرارشته‌ای، شبکه‌سازی علمی و نگارش هدفمند برای مخاطبان علمی و عمومی، بر نقش این رویکردها در ارتقای جایگاه پژوهشی کشور تأکید کرد.

وی در ادامه با ارائه تحلیلی چندبعدی از وضعیت مؤسسه، ارزیابی روشنی از عملکرد علمی آن ارائه داد. بنا بر تحلیل ارائه‌شده از سوی پایگاه استنادی بین‌المللی اسکوپوس (Scopus)،‌ مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در جایگاه بسیار مناسبی از منظر تولیدات علمی و انتشارات پژوهشی قرار دارد.

این ارزیابی مثبت، نشان‌دهنده حرکت مؤسسه در مسیر صحیح توسعه علمی و تأییدی بر تلاش‌های اعضای هیأت علمی و پژوهشگران مجموعه است. در بخش پایانی نشست، فرصتی برای طرح پرسش‌ها و تبادل‌نظر فراهم شد و دکتر طاهری به سوالات مطرح‌شده درباره انتشارات علمی و فرآیندهای نمایه‌سازی پاسخ داد. 

تگ ها: