سومین نشست کمیسیون علمی–اجرائی مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص طی دو جلسه در دو روز متوالی برگزار شد. هدف از این نشست، ارزیابی نهایی طرحهای فناوری دریافتشده در فراخوان نخست مرکز بود؛ طرحهایی که پیشتر در دومین نشست کمیسیون در مرحله بررسی مجدد قرار گرفته بودند. در این مرحله، مجریان محترم طرحها دفاعیات خود را ارائه کردند تا تصمیمگیری نهایی در خصوص پذیرش یا عدم پذیرش آنها صورت گیرد.
شایان ذکر است در فراخوان نخست مرکز، نزدیک به ۵۰ طرح فناورانه از سوی مؤسسات و دانشگاههای مختلف دریافت شد. این طرحها ابتدا در کمیته صنایع مرکز اولویتبندی شده و سپس در کمیسیون علمی–اجرائی مورد ارزیابی تخصصی قرار گرفت.
نشست اخیر با حضور رئیس مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص و نمایندگان مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، سازمان اتکا و مؤسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی در کمیسیون مرکز برگزار گردید.


