ورود به بخش استارت آپ ها rocket
  1. مراسم روز دانشجو در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد
  2. مراسم روز دانشجو در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد
  3. مراسم روز دانشجو در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد

 

تجلیل از دانشجوی برتر و قدردانی از مشارکت‌کنندگان در برگزاری سومین همایش ملی امنیت غذایی مراسم گرامیداشت روز دانشجو با حضور اعضای هیأت رئیسه، مدیر امور پژوهشی و تحصیلات تکمیلی و جمعی از دانشجویان، روز شنبه ۱۵ آذرماه ۱۴۰۴ در محل سالن جلسات مؤسسه برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، سرکار خانم دکتر ناجی، مدیر امور پژوهشی و تحصیلات تکمیلی، ضمن تبریک روز دانشجو به حاضران، به تشریح قوانین و مقررات آموزشی به‌ویژه برای دانشجویان ورودی جدید پرداختند و نکاتی در خصوص روندهای اداری، آموزشی و پژوهشی مطرح نمودند. سپس، جناب آقای دکتر رضوی، رئیس مؤسسه، ضمن گرامیداشت و تبریک این روز، دانشجویان را سرمایه‌های اصلی آینده علمی کشور دانستند و بر نقش مؤثر آنان در توسعه علمی و پژوهشی تأکید کردند. در ادامه این نشست،

دانشجویان به صورت فردی ضمن ابراز خرسندی از شرایط آموزشی، پژوهشی حاکم در مؤسسه، از تعاملات سازنده و همراهی صمیمانه اساتید با دانشجویان قدردانی کردند. همچنین دانشجویان دیدگاه‌ها، نظرات و دغدغه‌های خود را در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و بهبود زیرساخت‌ها مطرح کردند که با استقبال مسئولان حاضر همراه شد.

در این آیین، خانم انسیه باستان به عنوان دانشجوی برتر معرفی و با اهدای لوح تقدیر، تجلیل شد. در بخش دیگری از مراسم، از دانشجویان که در برگزاری «سومین همایش ملی امنیت غذایی؛ فرآوری، ایمنی و سلامت» نقش مؤثر داشتند، تقدیر شد.

همچنین به رسم یادبود هدایایی به دانشجویان اهدا گردید. این مراسم با صرف ناهار در کنار مسئولان جهت ایجاد فضای صمیمی و تعاملات بیشتر با دانشجویان ادامه یافت.

تگ ها: